Selasa, 02 September 2014

ανή πηγή σύγκρου

Δεν υπάρχει καμία έλλειψη μεταφραστών που κάνει το μεγάλο βήμα και να δημιουργήσει κατάστημα ως αυτοαπασχολούμενοι ελεύθεροι επαγγελματίες, αλλά λίγοι έχουν τη φιλοδοξία και το πνεύμα για να ξεκινήσουν τη δική τους ολόπλευρη μεταφραστικό γραφείο. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, φυσικά, και η δημιουργία ενός πλήρους οργανισμού μετάφραση κλίμακας είναι ένα κβαντικό άλμα σε σύγκριση με ό, τι χρειάζεται για να ξεκινήσει μια βιώσιμη πρακτική ανεξάρτητος. Παρ 'όλα αυτά, οι πνευματικές και οικονομικές ανταμοιβές της ιδιοκτησίας μιας επιχείρησης μπορεί να είναι σημαντική. Παρακάτω θα συζητήσουν διάφορες πτυχές που θα πρέπει να ληφθούν υπόψη θα πρέπει να σας εξετάσει ξεκινώντας τη δική σας επιχείρηση επαγγελματική και ολόπλευρη μετάφραση.

Όλα γύρο μεταφράσεις
Πρώτα απ 'όλα, τι σημαίνει, σε αυτό το συγκεκριμένο πλαίσιο, με τον όρο «ολόπλευρη»; Βασικά, αναφέρεται στο πεδίο εφαρμογής του προϊόντος σας. Ως ελεύθερος επαγγελματίας εξόδου σας θα πρέπει να περιορίζεται στο δικό σας συνδυασμό γλωσσών και το βαθμό εξειδίκευσης? ως ιδιοκτήτης εταιρείας θα είναι σε θέση να παρέχουν στους πελάτες σας με μεταφράσεις σε ένα ευρύ φάσμα της πηγής και της γλώσσας στόχου και επιστημονικούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών, τεχνικών, ιατρικών και νομικών εγγράφων. Στη θεωρία, σειρά σας θα πρέπει να περιορίζεται μόνο από τον αριθμό των υπαλλήλων που θα πρέπει να προετοιμαστούν για να συρρικνωθεί.

Εσωτερική οργάνωση
Αν θέλετε να δημιουργήσετε τη δική σας εταιρεία μετάφραση, θα ήταν καλό να βρει έναν ικανό συνεργάτη πρώτη - εκτός αν είστε πρόθυμοι να προσλάβουν προσωπικό από την αρχή (η οποία, στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν είναι ενδεδειγμένη διαδικασία). Ιδανικά, συνεργάτης της επιχείρησής σας θα πρέπει να είναι ένα πρόσωπο του οποίου οι ιδιότητες είναι συμπληρωματικές με τις δικές σας, έστω και μόνο επειδή σε τέτοιες περιπτώσεις, η κατανομή των καθηκόντων είναι συνήθως αρκετά προφανές (και μια πιθανή πηγή σύγκρουσης αφαιρείται). Υπάρχουν καλοί λόγοι για να χωριστή ευθύνη για την ποιότητα των προϊόντων (δηλαδή, η ποιότητα των μεταφράσεων) από οργανωτικές ευθύνες (επεξεργασία παραγγελιών, διαχείριση λογαριασμών, κλπ). Αυτοί οι δύο ρόλοι δεν πάνε μαζί πολύ καλά στην πράξη, και οι συναφείς δεξιότητες δεν είναι συνήθως συνδυάζονται σε ένα και το ίδιο πρόσωπο έτσι κι αλλιώς.

Βρείτε κατάλληλους χώρους γραφείων που περιλαμβάνει τουλάχιστον δύο αίθουσες: μία αίθουσα βιβλιοθήκης-στυλ, όπου μπορείτε να εργαστείτε με ειρήνη, και ένα νευραλγικό κέντρο όπου η επιχείρηση έχει γίνει. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τουλάχιστον τρεις υπολογιστές (ένα εφεδρικό σταθμός δεν είναι πολυτέλεια) και έναν εκτυπωτή γραφείου, ένα τηλεφωνικό κέντρο με τουλάχιστον δύο εξωτερικές γραμμές και φαξ. Πάρτε τον εαυτό σας ένα απλό λογιστικό πρόγραμμα υψηλής ποιότητας με μια ενότητα CRM και να τεκμηριώσει τις μεθόδους εργασίας σας σε λεπτομερή συστηματικές διαδικασίες.

Μην ξεχάσετε να καθορίζουν και να επισημοποιήσει μια σειρά από βασικές συμφωνίες σχετικά με τα καθήκοντα και τις ευθύνες με τον σύντροφό της επιχείρησής σας, έτσι ώστε να προληφθούν τυχόν παρεξηγήσ

Tidak ada komentar:

Posting Komentar